© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com

TESTIMONIALS

Via de sportschool ken ik Zoe al langere tijd als trainer. Met haar vrolijke persoonlijkheid weet Zoe je bij het sporten altijd op het juiste moment te motiveren, zodat je net nog een oefening extra of rondje meer doet.

Toen ik hoorde dat zij ook het Body Support voedingsprogramma deed, ben ik naast het sporten dit programma bij haar gaan volgen. Altijd lette ik al op mijn voeding, maar afvallen lukte nooit echt. Met het Body Support programma en de coaching van Zoe gaat dat nu geleidelijk aan wel goed. .Het Body Support programma geeft gevarieerde menu's en alles is zo op elkaar afgestemd zodat je geen honger gevoel hebt. Sterker nog, je moet opletten dat je niet een eetmoment overslaat. Dit is ook wat ik van Zoe heb geleerd: je moet vooral niet te weinig gaan eten. 

In januari ben ik heel fanatiek  begonnen met sporten en daarnaast hield ik een koolhydraatarm dieet.

Maar merkte dat ik iets miste, dus heb ik de hulp van Zoë ingeroepen. Zij vertelde mij over Bodysupport, ik was meteen razend enthousiast!!! Geen crashdieet, geen honger lijden, maar gewoon je leefstijl veranderen.

 

Dus dat ging ik doen….

MIJN LEEFSTIJL VERANDEREN!!!

 

Ik begon vol vertrouwen aan het slank programma. Ik kreeg veel meer energie, geen last meer van kwaaltjes, viel af en mijn vetpercentage zakte enorm.Dankzij de wekelijkse metingen, wegingen en coaching van Zoë was het nog makkelijker vol te houden!

Zoë neemt haar vak personal coaching/trainer heel serieus, ze neemt de tijd om naar je te luisteren, je te voorzien van de juiste adviezen en je op een positieve manier te motiveren. Zij heeft mij ook flink wat zweetdruppels gekost door haar trainingssessies. Hierdoor merk je duidelijk dat ze niet zomaar wat doet, maar dat zij haar vak verstaat!

 

Na de hulp van Zoë heb ik lichamelijk en geestelijk een positieve verandering meegemaakt. Zoë, ik ben je super dankbaar voor je support, alleen was mij dit niet gelukt!!! Ik wens je heel veel succes met motion2mind!!!

Je bent een TOPPER, bedankt voor alles!! 

Xxx

Ik ken Zoe al heel lang als sportinstructeur bij Fitland,voorheen Achmea. Zo fanatiek ik ook ben op sportgebied en na alles aan diëten ed. al geprobeerd te hebben, was ik er eigenlijk wel klaar mee.  Moest maar accepteren dat ik ben wie ik was. Daar dacht Zoe anders over en als ik volledig op haar advies ging vertrouwen, moest dat goed komen, maar dan ook echt eten wat de week menu's voorschotelde. Dit betekende voor meer eten en ook zeker meer koolhydraten! Ik was zelfs misselijk omdat ik meer moest eten. Ook mocht ik mij twee weken niet wegen. Wat ik best moeilijk vond, maar het resultaat was het waard. Ik ben gelijk het 12 weken stappen plan ingestapt, zonder moeite. De coaching en support vond ik erg prettig, zeker als het wat langzamer ging was Zoe mijn stimulans om door te blijven zetten. De wekelijkse weegmomenten houden je scherp, maar is er ook ruime voor overleg. Dat werkt voor mij erg fijn. 

In totaal ben ik 7,8 kilo kwijt. Ik heb op 2, 2 kilo na mijn eind doel niet gehaald, maar ben daar nu mee bezig. Ik ga ervoor met de steun van Zoe Brown en weet zeker dat het mij gaat lukken!

Ik ken Zoë al een tijdje. Nu zo ongeveer 3 jaar door het trainen.
Ik ben al een tijd bezig om mijn lichaam te veranderen. Ik wil graag slanker en fitter voelen in mijn lichaam. Ik heb van alles geprobeerd om dit doel te bereiken. Door middel van Paleo lifestyle ben ik wel wat kilo’s afgevallen maar kreeg ik op een geven moment erg veel trek/honger door het vele sporten. Hierdoor raakte ik verveeld en kwam ik maar niet verder met mijn doel. Na een pauze van 6 weken dacht ik nu moet ik er voor gaan. Ik las een bericht op de Facebook pagina van motion2move over body support. Ik dacht dit moet ik hebben. Iets wat op mij is afgestemd en ook nog een leuke coach die me begeleid. Ik heb een afspraak gemaakt bij Zoë en hup daar gaan we, op naar mijn doel.
Ik ben 7 augustus 2017 begonnen met mijn week schema’s. Het is super vol te houden en ik denk elke keer weer jeetje wat moet ik veel eten. Ik heb helemaal geen honger gevoel meer en ik voel me sterker dan ooit. Ik zie Zoë nu elke week om te wegen en alles door te spreken. Zoë is super fijn in omgang en ze motiveert je goed om door te blijven gaan. Wegen is geen straf meer maar word steeds leuker. De resultaten zijn bij mij groot en ik merk het enorm. Ik begin nu na 4 weken echt al een verschil te zien in mijn lichaam. Het verandert waar je bij staat.
Je merkt aan Zoë dat ze trots is op al haar cliënten en bij je blijft staan no matter what!! Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om aan mezelf te werken en dit samen te doen met Zoë.

 

Ze is een topper!!

Ik ben geen sportief type. Zeker geen Fit Girl, maar omdat de weegschaal steeds zwaarder en zwaarder uitviel, moest ik echt wat aan mijn gewicht doen!

Ik ben op een rustige tempo begonnen met sporten en gezond eten (dacht ik). Ik viel helaas geen gram af. Ik heb toen hulp van Zoë ingeschakeld.

Na een goed gesprek met Zoë, kreeg ik weer hoop in mijn afvalproces. Wat bleek nou? Ik at wel gezond, maar niet regelmatig en te weinig!

Van Zoë kreeg ik een mooie voedingsschema gericht op mijn doelen. Daarnaast moest ik van haar meer gaan lopen/wandelen (10.000 stappen op één dag). Ik kreeg een stappenteller mee om dit te monitoren. Elke keer dat ik mijn 10.000 stappen had gehaald, voelde ik mij al een stukje slanker worden.

Inmiddels zit ik in mijn zevende week van de 12-weken programma. Ik word steeds lichter en lichter en de centimeters nemen af! Het gaat allemaal niet zo snel, zoals ik dat natuurlijk wil (het liefst volgende week al 10 kilo lichter!), maar ik ben tevreden en het geeft mij moed om verder te gaan, totdat ik mijn streefgewicht heb behaald!