top of page

TESTIMONIALS

Na een heftig zwangerschapstraject en heftige bekkeninstabiliteit wat alleen maar erger werd in plaats van minder was ik mezelf echt kwijt. Zelf lukte het mij maar niet om weer lekker in mijn vel te komen, en met een rugzakje met de nodige issues op gebied van eten en gewicht wist ik dit lukt mij niet meer alleen en besloot ik als laatste strohalm hulp te zoeken. Dit met de gedachte als dit ook niet lukt dan moet ik mijn nieuwe ik gaan accepteren. Maar toen was daar Zoë vanaf het eerste moment gaf zij niet op we stelde een doel en samen gingen we aan de slag. Met alle ruimte voor herstel van de bekken maar ook geestelijk herstel werd meegenomen en wat ik nooit had durven dromen gebeurde in 8 weken verloor ik ruim 11 kilo en schoot ik dwars mijn eerste doel voorbij! Maar nog belangrijker ik vond mijzelf weer terug. Deze powervrouw raad ik iedereen aan. Ze weet waar ze het over heeft, ze is vriendelijk, meegaand, grappig en een doorzetter! Inmiddels zijn we al bijna bij doel twee! Lieve Zoë ik had het niet zonder je gekund en hoop nog heeeel lang samen nieuwe doelen te stellen en te bereiken 

Gaby new.JPG
Chantal%20Rene_edited.jpg

Wij kennen Zoë al een aantal jaren vanwege haar werk als personal trainer bij Fitland. Wij sporten daar ook al zo’n 15 jaar. We hebben heel veel positieve verhalen van medesporters voorbij horen komen, en ook veel positieve resultaten gezien.

Wij zijn fit en sporten meerdere keren per week. Maar er veranderde niets aan ons lichaam. In gesprek met Zoë stelde ze ons voor om eens met een voedingsschema aan de slag te gaan. Daar zijn we in de zomer van 2018 mee begonnen. Hele lekkere menu’s en een hele andere manier van eten als wij gewend waren.

Onze doelstelling was vooral gezonder eten en kennismaken met nieuwe dingen. Dat is heel goed gelukt. En een mooie bijkomstigheid is dat we al heel snel allebei 5 kilo afgevallen waren. En nu, ruim een half jaar later kunnen we inderdaad zeggen dat we ons ook veel fitter voelen. Ook in onze sport zien we nu veel meer verbetering.

Iedere 2 weken kregen we nieuwe menu’s toegestuurd. De recepten waren voor ons beide voorzien van onze eigen hoeveelheid. Zo konden we toch samen eten zonder voor iedere apart te koken.

We hebben allemaal lekkere recepten gekregen die we nu nog regelmatig gebruiken. Ook onze manier van eten is veranderd. We eten nu 3 hoofdmaaltijden en 3 goede tussendoortjes. De tussendoortjes bestaand uit fruit, yoghurt of bijvoorbeeld een cracker. Vooral onze avondmaaltijd is anders als voorheen. We eten nu een grotere portie groente en een kleinere porties rijst, pasta of aardappelen. Zelfs nu de menu’s gestopt zijn houden we nog heel trouw vast aan de tussendoortjes en samenstellingen zoals we geleerd hebben met de voorgeschreven menu’s.

 

Zoë, bedankt voor al je motivatie en inspiratie.

Groeten Chantal & René

Ik ken Zoe al heel lang als sportinstructeur bij Fitland,voorheen Achmea. Zo fanatiek ik ook ben op sportgebied en na alles aan diëten ed. al geprobeerd te hebben, was ik er eigenlijk wel klaar mee.  Moest maar accepteren dat ik ben wie ik was. Daar dacht Zoe anders over en als ik volledig op haar advies ging vertrouwen, moest dat goed komen, maar dan ook echt eten wat de week menu's voorschotelde. Dit betekende voor meer eten en ook zeker meer koolhydraten! Ik was zelfs misselijk omdat ik meer moest eten. Ook mocht ik mij twee weken niet wegen. Wat ik best moeilijk vond, maar het resultaat was het waard. Ik ben gelijk het 12 weken stappen plan ingestapt, zonder moeite. De coaching en support vond ik erg prettig, zeker als het wat langzamer ging was Zoe mijn stimulans om door te blijven zetten. De wekelijkse weegmomenten houden je scherp, maar is er ook ruime voor overleg. Dat werkt voor mij erg fijn. 

In totaal ben ik 7,8 kilo kwijt. Ik heb op 2, 2 kilo na mijn eind doel niet gehaald, maar ben daar nu mee bezig. Ik ga ervoor met de steun van Zoe Brown en weet zeker dat het mij gaat lukken!

Freda%20new_edited.jpg

Ruim een jaar geleden begon ik met Zoë te trainen, twee keer per week een uur.

Daarvoor had ik een laag zelfbeeld, ik zat niet goed in mijn vel en vond mijzelf veel te dik.

 

Dat was dan ook de reden dat ik voor het tweede jaar op rij een detoxweek naar Turkije had geboekt waarbij er een week alleen sapjes worden genuttigd en daarbij nog eens drie uur per dag wordt gesport. 

Het jaar daarvoor was mij dit heel zwaar gevallen waarop ik besloot om Zoë te vragen mij klaar te stomen voor het weekje “afzien”. 

Daarop ging Zoë met mij aan de slag na eerst mijn doelen te hebben doorgenomen. 

Het weekje in Turkije ging mij daardoor wat gemakkelijker af en het trainen met Zoë had inmiddels zo’n vast ritme in mijn leven ingenomen dat ik er na de detoxweek gewoon mee door ben gegaan. Inmiddels train ik drie maal per week, waarvan één maal op eigen kracht, met een schema dat door Zoë is opgesteld en regelmatig wordt aangepast.

 

Het trainen met Zoë valt zeker niet mee, maar met haar motivatie en humor weet ze het beste uit mij te halen en doe ik dingen die ik nooit verwacht had ooit te kunnen. Zij is zeer geïnteresseerd in jou persoonlijk, is heel attent, altijd vrolijk en heel meelevend. Zij inspireert en haal het beste bij je naar boven. 

Zij probeert met jou jouw doelen te halen en dat is mij aardig gelukt in een jaar. Ik ben ruim 7 kilo lichter, mijn love hendels zijn aardig afgeslankt, mijn maagrol is zowat opgelost, ik heb een maatje minder en zit veel strakker in mijn vel. Ik voel mij sterk en mijn conditie is op peil en kijk altijd uit naar de trainingen met Zoë.

Zonder Zoë was mij dit nooit gelukt. Door haar ga je door en geef je niet op!!!

Ik kijk eind mei weer uit naar mijn weekje in Kas in Turkije.

bottom of page